I dag väljer allt fler att använda sig av veganska hårvårdsprodukter och fördelarna är många, både för dig, för djuren och för miljön. Framställningen av veganska hårvårdsprodukter innebär att inga djurförsök har blivit gjorda i samband med att produkten har framtagits. För många människor är det ett givet val till varför de väljer veganska alternativ.

Veganska hårvårdsprodukter är växtbaserade och fullproppade med naturliga ämnen såsom vitaminer, mineraler och antioxidanter. Det är både är skonsamt för ditt hår och hjälper till att få håret att behålla sin lyster och glans. Var dock uppmärksam på att produkten verkligen är certifierat vegansk, det ser du på de olika märkningar som finns på produkten. Förväxla dock inte cruelty free med vegansk – det innebär två vitt skilda saker.

Four Reasons – rekommenderad av finska Elle

Brunett flicka med lång och volym glänsande vågigt hår. Vacker modell med lockig frisyrFour Reasons hårvård består av fantastiska hårvårdsprodukter som reparerar håret och ger det lyster och glans. För några år sedan utnämnde tidningen finska Elle Four Reasons hårfärg som årets hårfärg. Det engelska företaget har sannerligen levererat och imponerat med sina produkter. Four Reasons finns att finna online på https://joliebeauty.se/produkt-kategori/varumarken/four-reasons/, med utvalt sortiment och bra priser. Produkterna är till 100 procent veganska och deras förpackningar kommer i glada färger. Förpackningarna gör inte bara dig på bättre humör och piggar upp badrumshyllan, utan även är bra för miljön. Förpackningarna består nämligen av sockerrörsplast som minskar avtrycket på klimatet. Ett stort plus och något att ha i åtanke när man väljer produkter till håret eller hyn.

  • Starkt hår
  • Veganskt
  • Bra för miljön

Four Reasons – brett sortiment

I Four Reasons sortiment finns både produkter som hårfärg, schampo, balsam, leave in-balsam och krämer som går på djupet samtidigt som de är snälla mot din hårbotten. Produkterna passar alla sorters hårtyper men är speciellt bra för de som kanske provat andra produkter men där det inte passat bra på grund av allergier eller känslighet mot icke växtbaserade produkter. Four Reasons är kända för att ge otroligt bra resultat för ditt hår och hårbotten och produkterna luktar himmelskt!

Four Reasons – på salonger över hela världen

Det är inte konstigt att Four Reasons används av frisörer på salonger över hela världen och har fått fina utmärkelser av skönhetsbranschen. Produkterna är helt enkelt i toppklass och du kan dessutom använda dem med gott samvete. Win win för alla!